Bygg & Entreprenad, 3 oktober 2019

Affärssystem för byggbranschen

Pector har anpassat Visma Business affärssystem för byggföretag.

Vi har lång erfarenhet och kunskap om vilka behov som finns för byggbolag och vet hur anpassningarna bör vara. Under lång tid har vi arbetat med dessa specifika lösningar och har god kunskap och erfarenhet av bygglösningar.

Många av medarbetarna på Pector kommer från byggsidan och genom att implementera den kunskap kan vi anpassa affärssystemet för byggbranschen på ett enkelt sätt. Vi har även integrationer mot andra system som exempelvis Byggsamordnaren, SDF m.fl.

Vi samarbetar även med tillverkare av mobila lösningar för att våra kunder ska kunna bli så effektiva som möjligt i sin verksamhet. Allt man gör fler än en gång bör sättas i fråga, det är ofta där vi kommer in och kan hjälpa kunderna att spara tid och pengar. Detta för att öka konkurrenskraften och lägga tiden på rätt uppgifter.

Läs vidare

 

Varför ska ni välja oss som er leverantör av affärssystem inom Bygg?

Att byggföretag ofta väljer Pector handlar om goda referenser och den långa erfarenhet vi har från byggbranschen.

Vi är stolta leverantörer av Visma Business affärssystem till några av Sveriges främsta företag inom bygg som Serneke GroupVästkuststuganWH BolagenFlodéns och ByggRex. Vi har förtjänat förtroendet från dessa kunder genom att besitta en unik och mångårig kunskap inom bygg som skiljer oss från andra.

Vad utmärker Pectors lösning mot byggbranschen?

Kundens önskemål är alltid det viktigaste, därför anpassar vi det flexibla affärssystemet utifrån de unika behov som byggföretag oftast har. Vi förenklar processerna med såväl ekonomi som rapportering. I byggbranschen ökar konkurrensen ständigt och vinstmarginalerna är oftast lägre därför gäller det att automatisera de processer som faktiskt går: bokslutsarbete, bokföring, arbetsflöden, projektstyrning samt nyckeltal.

  • Lön
  • Prognoser
  • Projektplanering
  • Rapporter anpassade efter era önskemål
  • Successiv vinstavräkning
  • Uppföljning under och efter projekt
  • Enkel tidrapportering för arbetaren

 

Vill ni komma i kontakt med oss och veta mer om hur vi har anpassat Visma Business affärssystem för byggföretag? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till er inom kort.

affärssystem för byggbranschen affärssystem för byggbranschen affärssystem för byggbranschen

Jag vill veta mer

Kontakta mig

 

Fler nyheter