affärssystem byggbranschen

Bygg & Entreprenad

Affärssystem för byggbranschen

Pector har anpassat Visma Business affärssystem för byggbranschen.

Vi har lång erfarenhet och kunskap om vilka behov som finns hos byggbolag, alltså vet vi hur anpassningarna bör vara. 

Många av medarbetarna på Pector kommer från byggsidan och genom att implementera den kunskap kan vi också anpassa affärssystemet på ett enkelt sätt. För att våra kunder ska kunna bli så effektiva som möjligt har vi också integrationer mot andra system som exempelvis Brikkz, Byggsamordnaren, SmartDok, SDF m.fl.

Allt manuellt arbete som utförs mer än en gång bör sättas i fråga, det är ofta här som vi kommer in och kan hjälpa er att spara tid och pengar. Detta leder till ökad konkurrenskraft och ni kan alltså lägga tid på rätt uppgifter.

 

Projekthantering

Som projektledare inom byggbranschen handlar nästan allt om att kunna förutse nästa steg i processen och  att utvärdera var man står någonstans och kunna ta rätt beslut. Ett bra system förenklar inte bara, det är också en förutsättning för att man skall kunna ge sina kunder fullständigt service och göra projektet så lättarbetat som det går. Med applikationer för projektstyrning som man kopplar ihop med affärssystemet får alltså projektledarna full kontroll över alla sina projekt.

 

Registrering av tid

Att en hantverkares arbetsdag mestadels bör gå åt till att hantverka är nog de flesta med på, därför finns det bra mobila applikationer för tidsregistrering som således kopplas ihop med Visma Business. Där arbetar byggarbetarna, arbetsledarna och andra involverade i projektet och registrerar och attesterar sin arbetade tid.

 

Få en helhet

Vid en entreprenad är det oftast ett flertal moment att hålla koll på, då är Visma Business affärssystem det som binder ihop alla olika delar därav bildas en helhet. Under projektets gång kan projektledaren skapa och se rapporter av var ni står för stunden med arbetet dessutom se hur stora kostnaderna är. Ni kan också göra successiva vinstavräkningar och skapa prognoser vilket leder till full kontroll. All data finns hela tiden korrekt uppdaterad!

 

Varför ska ni välja oss som er leverantör av affärssystem inom Bygg?

Att byggföretag ofta väljer Pector handlar om goda referenser och den långa erfarenhet vi har från byggbranschen. Vi är stolta leverantörer av Visma Business affärssystem till några av Sveriges främsta företag inom bygg som Serneke GroupVästkuststuganWH BolagenFlodéns och ByggRex. Vi har förtjänat förtroendet från dessa kunder genom att besitta en unik och mångårig kunskap inom bygg som alltså skiljer oss från andra.

 

Vad utmärker Pectors lösning mot byggbranschen?

Kundens önskemål är alltid det viktigaste, därför anpassar vi det flexibla affärssystemet utifrån de unika behov som byggföretag oftast har. Vi förenklar processerna med såväl ekonomi som rapportering. I byggbranschen ökar konkurrensen ständigt, i och med att vinstmarginalerna oftast är lägre gäller det därför att automatisera de processer som faktiskt går: bokslutsarbete, bokföring, arbetsflöden, projektstyrning samt nyckeltal.

  • Lön
  • Prognoser
  • Budget
  • Projektplanering
  • Rapporter anpassade efter era önskemål
  • Successiv vinstavräkning
  • Uppföljning under och efter projekt
  • ÄTA-hantering
  • Attestfunktion och leverantörsfaktura
  • Enkel tidrapportering för arbetaren

 

Vill ni veta mer om hur vi kan anpassa Visma Business för ert byggföretag?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till er inom kort.

 

affärssystem för byggbranschen affärssystem för byggbranschen affärssystem för byggbranschen

 

Fler nyheter