Slipp dubbelarbete och låt Business NXT göra jobbet

Affärssystemet är utformat för att sömlöst integreras med andra affärsapplikationer och verktyg, vilket gör det idealiskt för företag som har unika och anpassade behov.

Automatisera din ekonomiavdelning

Det moderna affärssystemet i molnet

Business NXT är en affärssystemsplattform i molnet för bolag på den nordiska marknaden. Affärssystemet har ett brett utbud av funktioner och verktyg för att hantera de flesta av företagets olika verksamhetsbehov, såsom ekonomi, bokföring, fakturering, lagerstyrning, löner och mycket mer.

AI

Genom att utnyttja AI, maskininlärning och avvikelsehantering möjliggör systemet automatisering av manuella processer. Denna teknologi effektiviserar er dagliga verksamhet genom att till exempel automatiskt generera förslag på vilket konto en inkommande faktura bör bokföras på, baserat på data i systemets databas. På så vis underlättas och accelereras arbetsflöden, vilket frigör tid och resurser för mer strategiska och värdeskapande uppgifter.

Skalbarhet

Business NXT erbjuder enkel skalbarhet, vilket möjliggör smidig anpassning efter ökande behov inom er verksamhet och därmed stödjer er tillväxt i systemet. Den flexibilitet som är bekant från Visma Business finns även integrerad i Business NXT, vilket ofta saknas i många andra molnbaserade system. Det är Business NXT som anpassar sig efter era behov, och inte tvärtom – vilket innebär att ni inte behöver kompromissa med era arbetsmetoder för att passa systemet. På detta sätt erbjuder Business NXT en skalbar och anpassningsbar lösning som kan växa i takt med era affärsbehov.

Högsta säkerhet

 Visma ansvarar för uppgraderingar, uppdateringar, säkerhetskopiering och backup samt drift av Business NXT-lösningen, vilket innebär att ni kan lita på deras långa erfarenhet och höga säkerhetsstandarder. Denna ansats eliminerar behovet av att hantera egna servrar och ger er trygghet i en tid där cyberbrottslighet utgör en allt större risk. Att överlämna ansvaret för dessa viktiga aspekter till Visma innebär att ni kan fokusera på er kärnverksamhet med förtroendet att er lösning hanteras på ett säkert sätt.

business nxt

Nyfiken på övergång till molnet?

Systemet representerar en framstegsrik utveckling av det väletablerade Visma Business, och den mest betydande förändringen är övergången till molnbaserad teknologi. I denna uppdaterade version kombineras flexibiliteten som finns i Visma Business med de fördelar som modern teknologi erbjuder.

För användare som för närvarande använder Visma Business erbjuder en övergång till Business NXT möjligheten att ta steget mot molnet utan att behöva byta system, partner eller leverantör. Den sömlösa övergången gör det möjligt att dra nytta av fördelarna med en molnbaserad lösning, samtidigt som ni behåller bekanta processer och arbetsflöden.

I Business NXT får ni fördelarna av en kontinuerligt uppdaterad lösning utan att kompromissa med era befintliga integrationer eller anpassningar. Detta innebär att ni kan njuta av den senaste teknologin och funktionaliteten i molnet, samtidigt som ni behåller den anpassningsbara och integrerbara strukturen som är välbekant från ert nuvarande system. En övergång till Business NXT blir därmed inte bara en modernisering utan också en smidig övergång mot en mer agil och uppdaterad affärsverksamhet.