Vi är glada att meddela att Consili Consulting från och med den 1 juli 2024 går in i Pector.

Denna sammanslagning innebär en början på en ny och spännande fas för båda företagen.

Nyhet, 8 juli 2024

Consili Consulting AB går in i Pector AB

Över 50 års samlad erfarenhet inom Visma

Consili Consulting, som specialiserar sig på Visma Business och Visma.net, tar med sig över 50 års samlad erfarenhet inom affärssystem och digitala lösningar. Genom denna sammanslagning stärks Pectors kapacitet att erbjuda omfattande och innovativa tjänster till kunderna. Det kommer ge Pector en konkurrensfördel och möjliggöra leverans av högkvalitativa lösningar som möter marknadens behov.

 

Tillväxt och framtid

Pector, kända för sina helhetslösningar inom Visma Business och Visma.net affärssystem, systemutveckling och integrationer, ser fram emot att kombinera sina resurser med Consili Consultings djupa kunskap och erfarenhet. Genom att dra nytta av varandras styrkor och expertis skapas nya möjligheter för innovation och tillväxt.

Fokus kommer att ligga på att förbättra kundupplevelsen och att utveckla innovativa produkter och tjänster som möter marknadens växande behov. Denna sammanslagning är ett strategiskt steg mot att bli en mer kraftfull aktör på marknaden, med målet att skapa värde för alla inblandade parter.

 

Vi ser fram emot att välkomna Consili till Pector. Denna sammanslagning är en viktig satsning för oss, och vi är övertygade om att den kommer att stärka vårt erbjudande och vår förmåga att leverera värdefulla lösningar. Tillsammans kan vi utforska nya möjligheter och skapa ännu större värde för våra kunder. – Lars Borglund, VD Pector AB

 

För mer information, vänligen kontakta:

Lars Borglund
lars.borglund@pector.se
0701-80 65 09

Fler nyheter