Affärssystem Bygg

Affärssystem Bygg

Byt affärssystem & ta ert byggföretag vidare

Med hjälp av ett flexibelt och kraftfullt affärssystem som är anpassat för byggbranschen kommer ni att få full kontroll över er verksamhet. 

Affärssystemet är uppbyggt på moduler vilket gör att ni enkelt kan växa med det då behoven förändras med tiden. För ett byggföretag kan ett väl fungerande ekonomisystem vara det som avgör om man slutligen får ordning på sina flöden och kan växa eller står still på samma ställe. Det som är avgörande är hur väl man kan hålla överblick på sina pågående projekt och inte lägga ner onödig tid på dubbelarbete.

Mer information om vår systemlösning inom bygg.

 

Affärssystem Bygg – detaljerna som ni vill ha:

  • Successiv vinstavräkning
  • Uppföljning under och efter projekt
  • Elektroniska leverantörsfakturor
  • Mobil tidredovisning integrerat till fakturering och lön
  • Lön
  • Prognoser
  • Projektplanering
  • Autopay för koppling mot banken möjliggör automatiskt uppdatering av reskontran
  • ÄTA-hantering
  • Rapporter anpassade efter era önskemål

 

Viktiga frågor att besvara när det är dags att byta affärssystem

 

Varför välja Pector som leverantör av affärssystem inom Bygg?

Vi som arbetar på Pector har lång erfarenhet av att knyta ihop projektledarnas önskemål med ekonomiavdelningen. Vi vet också vad som krävs för en lyckad installation av ert affärssystem och för att ge ledningen de svar som behövs för en korrekt styrning. På Pector finns alltså den kunskap och erfarenhet som ni behöver för att få tillgång till en mer effektiv administration. Till affärssystemet har vi kopplat ihop applikationer som är anpassade för byggbranschen som exempelvis SmartDok, Byggsamordnaren, Brikkz m.fl.

Att byggföretag ofta väljer oss handlar om goda referenser och vår långa erfarenhet från byggbranschen. För oss handlar det om att effektivisera verksamheten! Våra kunder som har tagit steget att investera i ett nytt affärssystem kan berätta om halveringar i arbetet med onödig administration och ökad omsättning.

Vi är mycket stolta leverantörer till några av Sveriges främsta företag i byggbranschen som exempelvis Serneke Group, Västkuststugan, WH Bolagen, Flodéns och ByggRex. Vi har alltså förtjänat förtroendet från dessa företag genom att besitta en unik och mångårig kunskap inom bygg, vilket skiljer oss från våra konkurrenter.

 

Vad utmärker vår lösning mot byggföretag?

Kundens önskemål är det absolut viktigaste för oss därför anpassar vi affärssystemet utifrån de unika behov som byggföretag. I byggbranschen ökar ständigt konkurrensen och vinstmarginalerna är oftast relativt små. Då kliver vi in och hjälper till att effektivisera era processer som exempelvis fakturahantering, bokslutsarbete, arbetsflöden, nyckeltal och projektstyrning.

Pector samarbetar med ett flertal tillverkare av mobila lösningar för att ni skall kunna bli så effektiva som möjligt.  Allt som ni gör två gånger bör ni ifrågasätta och det är ofta där vi kommer in och kan hjälpa er att spara tid och pengar för att öka konkurrenskraften.

Välj samma system som några av Sveriges framgångsrikaste byggföretag.

 

affärssystem bygg

wh-bolagen           affärssystem bygg  affärssystem bygg

Våra kunder tycker till