Pector & Greenstep går in i ett strategiskt partnerskap och breddar utbudet

Nyhet

Nytt strategiskt partnerskap

I en värld av ständig förändring och utveckling är partnerskap avgörande för att skapa synergier och maximera tillväxt. Vi på Pector är glada över att tillkännage vårt senaste strategiska partnerskap med Greenstep. Genom detta samarbete strävar vi efter att erbjuda hållbara lösningar och skapa ett mervärde för våra kunder. Att integrera affärssystemet Visma.net med Greensteps avancerade analytik- och rapporteringsverktyg BI Book kan nu våra kunder skapa rapporter som samlar in och presenterar information från olika system inom en och samma portal.

 

I vår strävan att vara en helhetsleverantör för våra kunder, känns det naturligt att ingå ett partnerskap med en av nordens starkaste leverantörer inom BI. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Greenstep för att möjliggöra avancerade BI leveranser för våra kunder som alltid har högt ställda krav och ofta har en komplex it infrastruktur där data är spridd i en rad olika system och miljöer. /Lars Borglund, VD på Pector

 

Vår gemensamma vision sträcker sig bortom affärstransaktioner; den omfattar samarbete, innovation och hållbara affärsrelationer. Tillsammans skapar vi en plattform där våra kunder kan dra nytta av det bästa från båda världar och uppnå sina affärsmål på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Partnerskapet innebär inte bara att vi delar resurser och kompetenser utan också en gemensam inriktning på att leverera överlägsen kundtillfredsställelse. Vi är glada över de möjligheter som nu öppnas upp och ser fram emot att skapa bra resultat genom vårt gemensamma engagemang.

Greenstep är en expertorganisation med över 700 medarbetare inom redovisning, löneadministration, samt tjänster inom CFO, M&A, Transaction Services, HR och skatte- och affärsjuridik. Detta kombinerar de med modern teknik och programvara med fokus på automation i ekonomiprocesser uppbackat av state-of-the-art BI modeller. Greenstep har idag verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Estland.

 

Vi är stolta över att ingå i ett partnerskap med Pector för vår BI-lösning. Pectors unika kompetens inom affärssystem och i synnerhet Visma.net och Visma Business kompletterar vår vision perfekt. Tillsammans strävar vi efter att leverera exceptionella Business Intelligence-lösningar och skapa mervärde för våra kunder. Genom detta samarbete kommer vi inte bara att förstärka vår position på marknaden utan även nå en bredare kundkrets och erbjuda ännu fler företag möjligheten att dra nytta av våra skräddarsydda lösningar. /Kenny Johansson, Solution Sales Manager på Greenstep

 

Fler nyheter