Affärssystem, 1 augusti 2019

Ett flexibelt system för byggföretag

affärssystem-för-byggföretag

Affärssystem för byggföretag som vill utvecklas och växa

Med Visma Business som affärssystem och Pectors breda kunskap inom bygg, kommer ni kunna växa i önskad takt och öka lönsamheten.

Mer information om vår Bygglösning hittar du här

 

Inom byggbranschen behövs en kraftfull projektstyrning. Våra konsulter har lång erfarenhet av att knyta ihop projektledarnas önskemål och behov med ekonomiavdelningen. Till Visma Business affärssystem kopplar vi på rapportverktyg för att direkt kunna ge en överblick över hur projekten går.

Successiv vinstavräkning, projektuppföljning, projektplanering, tidrapportering, prognoser och anpassade rapporter. Detta är några delar som vi vet att ni vill ha i vardagen. Visma Business är ett skalbart system vilket innebär att ni enkelt kan växa med systemet då era behov förändras med tiden. Utifrån varierande roller på företaget kan man enkelt styra rättigheterna i de olika modulerna som finns.

Vi har även integrerat affärssystemet med olika försystem inom byggbranschen, för att ni ska kunna bli så effektiva som möjligt i er verksamhet. Allt arbete som utförs mer än två gånger bör ses över och det är ofta här Pector kommer in och kan hjälpa er att spara tid och pengar för att öka er konkurrenskraft.

För byggföretag kan ett stabilt och anpassat affärssystem vara det mest avgörande för att få ordning på sina flöden och ge goda möjligheter till tillväxt. En viktig del som kan vara avgörandet är hur väl man kan hålla koll på projekten och inte lägga massa onödig tid på administration och/eller dubbelarbete. Visma Business med Pectors bygglösning är affärssystemet som möjliggör detta.

Läs vidare om hur vi har hjälpt andra byggföretag

Kontakta oss här eller fyll i formuläret så hör vi av oss till dig och berättar mer om vår bygglösning.

Jag vill veta mer

Kontakta mig

Fler nyheter

Är du intresserad av våra produkter eller tjänster?