Senior ledare på Visma Software tar ett kliv närmare kunden!

Nyhet, 16 juni 2020

Senior ledare på Visma Software tar ett kliv närmare kunden!

Nu lämnar Lars Borglund Visma Software efter 23 år, där majoriteten av dessa varit i ledande befattningar, för att bli ny delägare i en av Sveriges främsta Vismapartners Pector AB. På Pector kommer Lars att ansvara för en utökad satsning på Cloudbaserade affärssystem. Genom sin gedigna erfarenhet av affärssystemsbranschen kommer han ha mycket att tillföra styrelse, ledningen och bolagets vision om att erbjuda de absolut bästa lösningarna avseende Cloudbaserade affärssystem.

-Det skall bli otroligt roligt att få in Lars som drivande delägare, säger Stefan Wiik, VD på Pector AB. Hans framåtanda och engagemang kombinerat med lång erfarenhet ligger helt i linje med vår vision. Vi är mycket stolta över att Lars har valt att engagera sig i just Pector och vår fortsatta tillväxtresa.

Pector AB är ett Göteborgsbaserat företag som arbetat med Vismas affärssystem sedan 2002 och haft en stadig tillväxt under åren sedan dess. Pector har kunder i de flesta branscher och storlekar och bidrar till sina kunders tillväxt genom att erbjuda effektiva digitaliserade lösningar.

 

Jag har en stund känt att det är dags att komma närmare slutkunderna. Det finns så otroligt mycket kvar att göra för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa och för att automatisera manuella processer. Jag brinner verkligen för dessa frågor och ser att vi kan göra skillnad för våra kunder med vårt utökade Clouderbjudande som jag kommer att ha ansvar för, säger Lars Borglund.

 

Fler nyheter