Att ta emot studenter är alltid inspirerande, vi ser fram emot att dela med oss om våra praktikanters bakgrund.

Nyhet, 2 februari 2024

Tillskott till kontoret

Välkommen Elma och Alex

 

Elma & Alexander

Elma Kabil

Jag studerar mitt sista år på Affärssystemsprogrammet/ Digital verksamhetsutveckling i Halmstad, med en examen som är planerad till juni.

En bekant rekommenderade Pector som arbetsplats och efter att ha sökt runt lite fann jag att det inte bara var intressant, utan även ett företag med goda möjligheter.

Min erfarenhet hittills har varit mycket positiv. Att få utföra arbete som en affärsystemskonsult på Pector ger mig en djup förståelse för det dagliga arbetsuppgifterna samt ger en bra insikt i branschen. Det är särskilt givande med tanke på att jag snart tar examen och behöver få en klar bild av hur detta yrke passar mig. Jag är tacksam över att få vara delaktig i olika projekt tillsammans med mina kollegor, vilket är väldigt lärorikt.

Pector har en fantastisk gemenskap, vilket skapar en känsla av att vara en del utav en familj. Jag är tacksam över att få lära känna alla och ser fram emot av vad framtiden har att erbjuda inom branschen.

 

Alexander Norén

Jag studerar med inriktning Account Management Digital Solutions på IHM Business School. Jag påbörjade mina studier 2022 och tar examen nu i juni 2024.

Med planering inför min praktikperiod hittade jag Pector genom skolans LIA-Portal. Jag ansåg att annonsen lockade mig då det kändes som ett företag och bransch som skulle kunna vara väldigt givande men även utmanande för min personliga tillväxt. Eftersom Pector arbetar med digitala affärslösningar kändes det som ett perfekt företag att skicka en ansökan till då det även passade in på mina ambitioner att kunna arbeta med långvariga kundrelationer.

Jag har fått en väldigt härlig start! Jag tycker att företaget verkligen har ett bra och välplanerat fokus för att ge mig de verktyg som har behövts för att få en så lyckad praktik som möjligt. Jag fick tidigt bra genomgångar av de teoretiska bitarna som de jobbar med och fick delta på kundmöten redan från början.

Min guldstjärna är att det är väldigt härligt att känna att man ser upp till kollegorna och att Pector får måndagarna att vara lika efterlängtade som fredagarna!

Fler nyheter