Vårens Visma Business-utbildningar

Nyhet

Vårens Visma Business-utbildningar

Vi kommer från och med 18 mars påbörja vårens utbildningar i Visma Business. Vi kommer köra en  Grundkurs, Fortsättningskurs och även vår nya grundläggande logistikkurs.

 

Grundkurs Visma Business

I Visma Business grundkurs lär ni er att navigera i systemet och titta på hur ni enkelt kan lagra, söka och sortera informationen. För er som är befintliga användare och känner att ni vill lära er att utnyttja programmets funktioner och finesser samt få bekräftelse på att ni arbetar rätt i systemet så passar fortsättningskursen er.

Mer information->

 

Fortsättningskurs Visma Business 

I den här fortsättningskursen kommer vi att fördjupa oss i affärssystemets sökfunktion. Under utbildningen kommer vi att tillämpa sökfunktionerna i olika analys och praktikfall där vi går igenom de olika urvalsmöjligheterna. Vi kommer att gå igenom fönsterredigering, hur ett formulär är uppbyggt och enklare formulärredigering. I Visma Business grundkurs lär ni er att navigera i systemet och titta på hur ni enkelt kan lagra, söka och sortera informationen.

Mer information->

 

Logistikkurs Visma Business 

Under utbildningen kommer användaren att få en grundlig genomgång i Visma Business logistikflöden. Ni kommer att få en förståelse över hur helheten hänger ihop samt vilka delprocesser i logisitikflödet som är beroende av varandra. Användaren kommer även att lära sig att skapa olika typer av order i systemet samt hur man lägger in och tar ut produkter ur lager.

Mer information->

 

Anmälan och kursdatum hittar du här

Fler nyheter