Upptäck effektiviteten med MediusGO

med en sömlös integration till Visma.net

Automatiserad fakturahantering

Medius levererar en sömlös och automatiserad fakturahantering, vilket minimerar manuella arbetsmoment och frigör tid för strategiska initiativ.

Mobil åtkomst

Arbeta var som helst, när som helst. Medius ger dig möjligheten att hantera och övervaka dina leverantörsflöden direkt från din mobila enhet, vilket ger flexibilitet och snabbare beslutsfattande.

Användarvänlig Gränssnitt

Medius har utformats med användarvänlighet i åtanke. Ett intuitivt och modernt gränssnitt gör det enkelt för användare att dra nytta av alla de kraftfulla funktioner som Medius erbjuder.

Spara tid på ekonomiavdelningen

En väldigt stor del av det manuella arbetet med leverantörsfakturor kan kapas med elektronisk fakturahantering. Mest tid sparas på ekonomiavdelningen, men elektronisk fakturahantering frigör även tid för attestanterna och ökar hela organisationens produktivitet.

Medius är en lösningen som tar din företags ekonomihantering till nästa nivå. Oavsett om du driver ett litet företag eller en storskalig organisation, erbjuder Medius innovativa verktyg och funktioner som effektiviserar och förenklar dina affärsprocesser.

 

Är du intresserad av att optimera ditt företags ekonomihantering med MediusGo och Visma.net?

Fyll i vårt formulär nedan för att få mer information och skräddarsydd rådgivning. Vi kontaktar dig inom kort för att diskutera hur vi kan anpassa lösningen efter dina specifika behov.