Ekonomisystem för dig som arbetar i byggbranschen

Affärssystem, 1 januari 2020

Ekonomisystem för dig som arbetar i byggbranschen

Mer information om vår Bygglösning hittar du här

Ekonomisystem Byggbranschen

Med Visma Business som ekonomisystem och Pectors breda kunskap inom bygg, kommer ni kunna växa i önskad takt samtidigt som ni ökar lönsamheten.

 

Inom byggbranschen behövs en kraftfull projektstyrning

Våra konsulter har speciellt god erfarenhet av att knyta ihop projektledarnas önskemål och behov med ekonomiavdelningen. Till Visma Business ekonomisystem kopplar vi också på rapportverktyg för att direkt kunna ge en överblick över hur projekten går, vilket leder till kontroll!

Successiv vinstavräkning, projektuppföljning, projektplanering, tidrapportering, prognoser och anpassade rapporter- Detta är några delar som vi vet att ni vill ha i vardagen. Visma Business är också mycket skalbart, vilket leder till att ni enkelt kan växa tillsammans med systemet när behoven förändras. Utifrån varierande roller på företaget kan man dessutom enkelt styra rättigheterna i de olika modulerna som finns i systemet.

 

Effektivisera era processer, låt alltså systemen jobba!

Vi har också integrerat ekonomisystemet med olika försystem inom byggbranschen, för att våra kunder ska kunna bli så effektiva som möjligt i sin verksamhet. Allt arbete som utförs mer än två gånger tycker vi att man bör se över, med andra ord Effektivisera! Det är ofta här som vi kommer in och hjälper er att spara tid och pengar vilket leder till ökad konkurrenskraft på marknaden.

För företag i byggbranschen kan ett stabilt och anpassat ekonomisystem vara det mest avgörande för att få ordning på sina flöden och ge goda möjligheter till tillväxt. En viktig del som också kan vara avgörandet är hur väl man kan hålla koll på projekten och inte lägga massa onödig tid på administration och/eller dubbelarbete. Visma Business med Pectors bygglösning är alltså ekonomisystemet som möjliggör detta.

 

Är vår bygglösning rätt för er?

Kontakta oss här eller fyll i formuläret så hör vi av oss till dig och berättar mer om vår bygglösning.

 

 

Läs om hur vi har hjälpt Serneke på deras resa

Fler nyheter