Nu kan ni få ut tydliga rapporter i Visma Administration

Visma SPCS, 3 januari 2019

Nu kan ni få ut tydliga rapporter i Visma Administration

Ibland stöter vi på kunder som inte vet hur de ska få ut försäljningsstatistik eller andra rapporter på det sätt som just de behöver. Då hjälper vi till att skräddarsy rapporter efter önskemål av kunden. Med Vismas SQL-databas har möjligheterna blivit större att få ut rapporter i Visma Administration. Vi på Pector har nu tagit fram ett rapportpaket som även är enkel och tydlig för dig som användare i systemet.

 

Hur får ni ut tydliga rapporter i Visma Administration? Här nedan ser ni beskrivningen av vårt rapportpaket:

Vi har tagit fram ett grundpaket innehållande 3 rapporter som skapas i Excel i realtid vid databasfråga för dig som arbetar i systemet.

 

Åldersfördelad Kundreskontra 

I den här rapporten kan du dessutom gå ner på djupet från saldot per kund, till respektive faktura. Du kan även sortera och bryta rapporten per säljare/distrikt eller annan indelning du har på den specifika kunden.

 

Enkel likviditetsrapport

Den här bygger på kundreskontra, leverantörsreskontra samt saldon på likviditetskonton i huvudboken.
Denna finns även som tabell och graf. I tabellen kan du också gå på djupet ner till fakturanivå för att se vilka fakturor som utgör de förväntade ut eller inbetalningarna.

 

 

Försäljningsstatistik direkt i Excel

Försäljning per kund och artikel, den kan du också se från översiktsnivå till detaljnivå. Samtliga rapporter kan visa all data på summanivå, men du kan också stegvis gå ner till lägsta detaljnivå.

 

Vill du veta ytterligare om vårt rapportpaket eller få hjälp att bygga rapporter i Visma Administration? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss här.

 

 

Fler nyheter