Utbildning, 14 augusti 2019

Visma Business-kurser i Stockholm och Göteborg

visma business utbildning stockholm

Nu håller vi Visma Business-kurser både i Stockholm och Göteborg

Anmäl dig här

 

Grundkurs Visma Business

Låt dina nyanställda lära sig systemet från grunden. I den här kursen kommer ni lära er att navigera i systemet och titta på hur ni enkelt kan lagra, söka och sortera informationen. Utbildningens omfattning är en hel dag, inga specifika förberedelser krävs. Kursen är upplagd som en klassrumsutbildning. OBS! Egen dator medtages.

För vem?
För er som är helt nya användare och vill lära er systemet från grunden. Den passar även för er som arbetat ett tag men önskar repetition av grunderna.

Fortsättningskurs Visma Business

I den här fortsättningskursen kommer vi att fördjupa oss i Visma Business sökfunktion. OBS! Egen dator medtages.

Under utbildningen kommer vi att tillämpa sökfunktionerna i olika analys och praktikfall där vi går igenom de olika urvalsmöjligheterna. Vi kommer att gå igenom fönsterredigering, hur ett formulär är uppbyggt och enklare formulär redigering. Utbildningens omfattning är en hel dag, inga specifika förberedelser krävs. Utbildningen är praktiskt och teoretisk orienterad med möjlighet påverka utbildningen med era frågeställningar.

För vem?
För er som är befintliga användare och känner att ni vill lära er att utnyttja programmets funktioner och finesser samt få bekräftelse på att ni arbetar rätt i systemet.

Har du några funderingar kring dessa kurser är du varmt välkommen att höra av dig till info@pector.se .

Fler nyheter

Är du intresserad av våra produkter eller tjänster?