Utbildning, 9 april 2019

Visma Business-kurser

Till anmälan

Grundkurs Visma Business

I den här Visma Business-kursen kommer ni lära er att navigera i systemet och titta på hur ni enkelt kan lagra, söka och sortera informationen. Utbildningens omfattning är en hel dag, inga specifika förberedelser krävs. Kursen är upplagd som en klassrumsutbildning.

För vem?
För er som är helt nya användare och vill lära er systemet från grunden. Den passar även för er som arbetat ett tag men önskar repetition av grunderna.

Fortsättningskurs Visma Business

I den här fortsättningskursen kommer vi att fördjupa oss i Visma Business sökfunktion. Under utbildningen kommer vi att tillämpa sökfunktionerna i olika analys och praktikfall där vi går igenom de olika urvalsmöjligheterna. Vi kommer att gå igenom fönsterredigering, hur ett formulär är uppbyggt och enklare formulär redigering. Utbildningens omfattning är en hel dag, inga specifika förberedelser krävs. Utbildningen är praktiskt och teoretisk orienterad med möjlighet påverka utbildningen med era frågeställningar.

För vem?
För er som är befintliga användare och känner att ni vill lära er att utnyttja programmets funktioner och finesser samt få bekräftelse på att ni arbetar rätt i systemet.

Fler nyheter