Erbjudande! Visma Business kurser…

Utbildning

Erbjudande! Visma Business kurser…

Köp två utbildningar och få den tredje utan kostnad. Gäller våren 2021.

.

Grundkurs

Låt dina nyanställda lära sig systemet från grunden. I den här kursen kommer ni lära er att navigera i systemet och titta på hur ni enkelt kan lagra, söka och även sortera informationen. Utbildningen sker under en hel dag och vi kräver inga specifika förberedelser. Kursen är upplagd som en klassrumsutbildning. OBS! Ta med egen dator.

 

För vem?
För er som är helt nya användare och vill lära er systemet från grunden, men den passar även för er som arbetat ett tag men önskar repetition av grunderna.

 

Fortsättningskurs

I den här fortsättningskursen kommer vi att fördjupa oss i Visma Business sökfunktion. OBS! Ta med egen dator.

Under utbildningen kommer vi att tillämpa sökfunktionerna i olika analys och praktikfall där vi också går igenom de olika urvalsmöjligheterna. Vi kommer också att gå igenom fönsterredigering, hur ett formulär är uppbyggt och enklare formulär redigering. Utbildningen sker under en hel dag och vi kräver inga specifika förberedelser. Utbildningen är praktiskt och teoretisk orienterad med möjlighet påverka utbildningen med era frågeställningar.

 

För vem?
För er som är befintliga användare och känner att ni vill lära er att utnyttja programmets funktioner och finesser samt få bekräftelse på att ni arbetar rätt i systemet.

Har du några funderingar kring dessa kurser är du varmt välkommen att höra av dig till info@pector.se .

 

Anmälan och kursdatum hittar du här

Fler nyheter