Visma Business demo

Affärssystem, 1 juni 2020

Visma Business demo

Boka en Visma Business demo

Visma Business är ett affärssystem för er som behöver ett innehållsrikt, pålitligt men också flexibelt system till företaget. Visma Business har kraftfulla funktioner för bland annat rapportering, ekonomi-, faktura, projekt- & logistikflöden.

Med Visma Business behöver ni alltså inte lägga ner onödig tid på komplexa implementationsprojekt där en rad kringsystem skall integreras för att slutligen arbeta ihop, alla moduler fungerar ihop redan från start.

Vi som jobbar på Pector försöker alltid att utgå ifrån systemets standardflöden men om det behövs kan vi på ett lätt sätt omforma och skräddarsy det efter era önskemål. Vi arbetar med olika slags kunder runt om i hela Sverige oavsett bransch och våra Vismakonsulter utbildas hela tiden för att alltid besitta den senaste kunskap och har erfarenhet av Visma Business sedan 20 år tillbaka.

Läs mer om Visma Business

Få samtidigt en kraftfull ekonomifunktion

Visma Business ger er dessutom möjligheter att automatisera hela arbetsflödet för inkommande/utgående fakturor. Spara även tid genom att maximera användningen av e-fakturor och få in dessa direkt in i Visma Business utan någon handpåläggning. Betala era fakturor direkt i ekonomisystemet och få då full koll på alla insättningar och betalningar som sker via banken.

Rapportering & Analys

Få ut korrekt information i form av standardrapporter eller skräddarsy rapporterna efter era behov samt önskemål.

 

Är ni också intresserade av att få en Visma Business demo? Kontakta oss här eller fyll i formuläret så återkommer vi med ytterligare information.

Fler nyheter