Pector, 2 september 2018

Vi söker utvecklare! Vill du bli en av oss?

Är du en vass utvecklare som behöver nya utmaningar?

Vill du få stort eget ansvar och vara med i utvecklingsfasen från start till mål? Gillar du att få direkt feedback från kunder som tar dina skapelser/lösningar i drift. Vi på Pector söker just nu en driven junior webbutvecklare med något års erfarenhet.

Vårt utvecklingsteam driver utveckling med betoning på stor personlig frihet och ansvar. Vi ser gärna att du är initiativtagande, proaktiv och alltid tänker lite extra på kundnyttan i ditt jobb.

Vi är stolta över vårt dagliga arbete, men värdesätter också att ha kul på jobbet. Stundtals är det högt tempo på kontoret och det är viktigt att du känner dig bekväm i en organisation under stark tillväxt och ständig utveckling.

Om dig

Om Pector

Pector är Sveriges mest kompletta Visma-partner, som vid ett flertal tillfällen blivit belönade med utmärkelser för att ha Sveriges nöjdaste kunder. Vår utvecklingsavdelning gör såväl egenutvecklade applikationer kopplat till Vismas programvaror som kundunika utvecklingsuppdrag. Ingen dag är den andra lik på Pector och vi har fantastiskt roliga och spännande kunder att arbeta med. Detsamma gäller alla vi som bidrar till vår sköna arbetsplats!

Skicka in din ansökan till info@pector.se 

Fler nyheter