Nyhet, 22 november 2021

Vi välkomnar Isabelle och Tia till Pector

 

Isabelle Erlandsson- affärssystemskonsult

Isabelle har läst ekonomi på Luleå tekniska universitet och tog examen i juni, hon har tidigare arbetat inom handel och försäljning men även suttit som konsult i mindre projekt under studietiden.

”Jag ser fram emot att lära mig nya grejer och ta mig an nya utmaningar inom denna bransch och ser det som en möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Människor och problemlösning är två grejer jag brinner för och något jag verkligen ser fram emot att arbeta med!”

 

 

 

Tia Lindgren- supportansvarig

Tia är en engagerad och lösningsorienterad person med ett tydligt kund- och användarfokus. Hon kommer närmast från Volvo Cars där hon arbetat som verktygssupport för ett system som hanterar krav och mekatronisk systemdesign. Under flera år har Tia arbetat som konsult inom verksamhetsutveckling och har mångårig erfarenhet från olika IT-relaterade roller från små till stora företag.

 

”Jag drivs av att effektivisera befintliga processer och att verkligen förstå kundens behov. Har alltid fascinerats av gränsytan mellan användare och system och att arbeta som den överbryggande länken däremellan har löpt som en röd tråd genom allt jag tidigare har gjort.”

 

Fler nyheter