Pector, 2 september 2018

Vi söker Supportansvarig/Verksamhetskonsult

Bli en av oss!

Om Tjänsten:

Tjänsten som supportansvarig innebär att du hanterar majoriteten av alla inkommande supportärenden som kommer till oss på Pector. Då vi arbetar med både Vismas produkter och egenutvecklade applikationer kommer ingen dag att vara den andra lik. Supporten är också en utmärkt start på en karriär som verksamhetskonsult då du på ett naturligt sätt kommer i kontakt med alla Pectors kunder och succesivt kan ta dig an fler och fler konsultuppdrag som verksamhetskonsult.

 

Om Dig:

Vi söker en ny kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person och som ställer upp för helhjärtat för våra kunder. Du är en person som är en naturlig problemlösare och håller dig uppdaterad på företagets produkter och kundernas affärsprocesser.

Har du affärssinne, är driven och vill bidra till positiva resultat för företaget kommer du att älska att vara en i vårt team. Viktiga egenskaper tror vi också är att gilla att utvecklas, ta stort eget ansvar samt ta sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt.

 

De formella kraven är få men dock viktiga:

 

Om Pector

Pector är Sveriges mest kompletta Visma-partner, som vid ett flertal tillfällen blivit belönade med utmärkelser för att ha Sveriges nöjdaste kunder. Vår supportfunktion är naturligtvis en av anledningarna till att vi har väldigt nöjda kunder. Ingen dag är den andra lik på Pector och vi har fantastiskt roliga och spännande kunder att arbeta med. Detsamma gäller alla vi som bidrar till vår sköna arbetsplats!

Är du intresserad av tjänsten, fyll i formuläret och bifoga ditt cv så hör vi av oss.

 

Ny jobbansökan

  • Max filstorlek: 64 MB.

Fler nyheter