Nyhet, 1 december 2015

Möt oss på Centralstationen 3-4/12!

Att som företagsledare tänka utanför boxen är en sak, men vad händer om man istället tar bort boxen?

Resultatet för mig blir att jag flyttar ut mitt kontor till Centralstationen mitt i Göteborg, 2 dagar mellan 05.00-19.00 och möter marknaden där beslutsfattare ofta rör sig.

Träffa mig som representant för Pector och hör mer om hur vi strävar efter att få företagsledare och ekonomiavdelningar att le så ofta som möjligt. Dela gärna detta till någon som du tror behöver muntras upp..

”Under 3-4/12 kommer Pectors VD Fredrik Edendahl flytta ut sitt kontor till Centralstationen här i Göteborg. Passa på att besöka honom och få reda på hur Pector kan få både Er företagsledning och Er ekonomiavdelning. Att få en enklare vardag bl.a. genom ökad daglig kontroll, automatisering & bättre beslutsunderlag. För långsiktig och korrekt styrning av Era företag. Välkommen!”

Fler nyheter