Nyhet

Dags att flytta till lägenhet? 

Är du också husägare som känner att det börjar bli betungande med allt ständigt underhåll?  

Golvet behöver snart bytas och inom något år behöver jag också byta fönster. Detta är två större jobb och tillsammans blir det en stor investering som jag behöver hantera inom kortNär ska jag hinna ta tag i detta när allt ”småfix” ständigt kommer i vägen? Min önskan är att kunna fokusera på det invändiga till 100% 

 

Nu har jag bestämt mig! 

Jag vill flytta till lägenhet. Jag är trött på detta ständiga ”fixande”, nu vill jag fokusera  detaljerna kring det invändiga.  Det här blir min nystart! Känner du igen känslan? Denna beskrivning har många likheter med ITvärlden. Är du också trött på all tid och pengar som läggs på att sköta om servrar? Har du också svårt att förutse vilka kostnader som kommer att genereras relaterat till detta?  

 

Vi erbjuder därför Pector Private Cloud.

Att flytta dina lösningar till cloud, är som att flytta till lägenhet. Du slipper tänka på det utvändiga, vi ansvarar för att servarna alltid är tillgängliga. Backuper tas och det utvändiga skyddet är hanterat. Du kan istället fokusera på det invändiga– Vilka lösningar vill du köra i cloud och hur ska de fungera på bästa sätt tillsammans.  

Välkommen till Pector Private Cloud, du också.

Fler nyheter