Avtalshantering

Nyhet, 29 juni 2018

Avtalshantering


Nu är äntligen Avtalsmodulen till DocBox här

Denna utökning av DocBox är det största tillägget av funktionalitet sedan DocBox föddes. Något vi på Pector är mycket stolta över. I Avtalsmodulen kan du som användare lagra olika typer av avtal med olika nivå av automatisering kopplat till dessa avtal.

För leverantörsavtal kommer DocBox helt automatiskt kunna kontera, attestera och låta fakturan gå igenom flödet utan att någon användare överhuvudtaget behöver se eller behandla den. Självklart under förutsättning att alla regler är uppfyllda! Påminnelse för när avtal går ut och behöver bli förnyad är också ovärderliga funktioner i Avtalsmodulen som gör att du som kund har en större kontroll över dina samlade avtal.

Attestering av bokföringsorder

Denna funktion tillförs alltså i DocBox avtalsmodul och innebär att det via ett registrerat underlag kan skickas ut bokföringsorder för attest. När attest är genomförd uppdateras bokföringen automatiskt i Visma Business.

För att komma igång med DocBox avtalsmodul, kontakta oss på 031-3350570 eller info@pector.se.

För er som inte har koll på att DocBox är en applikation för elektronisk fakturahantering och därmed vill veta mer läs mer här.

Fler nyheter