Integrera affärssystemet med din e-handel

Webbshop, 4 maj 2019

Integrera affärssystemet med din e-handel

Affärssystem som är anpassningsbart för e-handeln

Med vår integration får ni ett automatiskt flöde synkat från din e-handel till affärssystemet.

Med e-handel integrationen mellan Visma Business och exempelvis WooCommerce/Magento bygger på export av data som schemaläggs. Detta kan således uppdatera e-handeln med det intervall som ni vill.

 

Vad integreras mellan affärssystemet och e-handelsplattformen?

Kundkorgen

När en kund avslutar ordern på e-handelssidan hämtar aktuella varukorg ned till affärssystemet och läser in per automatik. Order som kommer in via webben blir registrerad för att kunna bli kontrollerad innan den går vidare i det normala flödet.

Produkter

I standardutförande exporterar produktinformation, alltså den information som normalt behövs. Önskar man fler fält från produktregistret som inte finns med i standardexporten så går det normalt att ordna.

Kategorier

Produktkategorier kan hanteras i affärssystemet för att sedan bli exporterad och kategoriseringen används sedan för att bygga upp en trädstruktur i din e-handelsbutik.

Priser

Försäljningspriser per produkt ingår i e-handels integrationen. Exporten tillhandahåller också kundunika priser och rabattavtal såväl som rabatter/priser som är satta på kundprisgrupper samt produktprisgrupper. Detta innebär att en inloggad kund får se sina egna priser på e-handelssidan.

Kunder

Utöver de vanliga kunduppgifterna följer även leveransadresser till kunden med om dessa är sammankopplade. Detta kan också möjliggöra en dropdown meny på e-handel sidan där ni själv kan välja bland leveransadresser.

Lagersaldo

Export av uppdaterat lagersaldo kan också göras och detta schemaläggs dessutom med fördel tätare än övriga registerexporter.

 

Ovanstående är vår standardintegration, behöver ni mer än standard så har vi även utökning av integrationen. Kontakta oss här om ni vill veta mer eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

 

 

Fler nyheter