Webbshop, 4 maj 2019

Integrera affärssystemet med din e-handel

affärssystem e-handel

Ta bort onödigt arbete med ett affärssystem som är anpassningsbart för e-handeln

Med vår integration får ni ett automatiskt flöde synkat från din e-handel till affärssystemet.

E-handels integrationen mellan Visma Business och exempelvis WooCommerce/Magento bygger på export av data som schemaläggs. Detta kan således uppdatera  e-handeln med det intervall som ni vill.

 

Vad integreras mellan affärssystemet och e-handelsplattformen?

Kundkorgen

När en kund avslutar ordern på e-handelssidan hämtas den aktuella varukorg till affärssystemet och läses in per automatik. Order som kommer in via webben kodas med fördel upp för att kunna kontrolleras innan den går vidare i det normala flödet.

Produkter

I standardutförande exporteras produktinformation, alltså den information som normalt behövs. Önskas fler fält från produktregistret som inte finns med i standardexporten så går det normalt att ordna.

Kategorier

Produktkategorier kan hanteras i affärssystemet för att sedan exporteras och kategoriseringen används för att bygga upp en trädstruktur i din e-handelsbutik.

Priser

Försäljningspriser per produkt ingår i e-handels integrationen. Exporten tillhandahåller också kundunika priser och rabattavtal såväl som rabatter/priser som är satta på kundprisgrupper samt produktprisgrupper. Det betyder att en inloggad kund får se sina egna priser på e-handelssidan.

Kunder

Utöver de vanliga kunduppgifterna följer även leveransadresser till kunden med om dessa är sammankopplade. Detta kan möjliggöra en dropdown meny på e-handel sidan där ni själv kan välja bland leveransadresser.

Lagersaldo

Export av uppdaterat lagersaldo kan också göras och detta schemaläggs med fördel tätare än övriga registerexporter.

 

Ovanstående är vår standardintegration, behöver ni mer än standard så har vi även utökning av integrationen. Kontakta oss här om ni vill veta mer eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Jag vill veta mer

Kontakta mig

 

 

Fler nyheter

Är du intresserad av våra produkter eller tjänster?