Visma Business, 1 november 2019

Behöver ni en Webbshop integrerat med Visma Business?

webshop visma business

Underlätta administrationen med en webbshops-integration

Vill du ha ett automatiskt flöde synkat från webbshopen till ditt affärssystem så har du kommit rätt. Vår webbshopsintegration mellan Visma Business och exempelvis WooCommerce bygger på export av data som är schemalagd. Detta kan således uppdatera webbshopen med det intervall som ni önskar.

Vad integreras mellan webbshopen och Visma Business?

Kunder

Utöver de vanliga kunduppgifterna följer även leveransadresser till kunden med om dessa är kopplade. Detta kan möjliggöra en drop down meny i webbshopen där ni själv kan välja bland leveransadresser.

Produkter

I standardutförande exporteras produktinformation, alltså den information som normalt behövs. Önskas fler fält från produktregistret som inte finns med i standardexporten så går detta normalt att ordna.

Kategorier

Produktkategorier kan hanteras i Visma Business för att sedan exporteras och kategoriseringen används för att bygga upp en trädstruktur i din webbshop.

Priser

Försäljningspriser per produkt ingår i webbshopsintegrationen. Exporten tillhandahåller också kundunika priser och rabattavtal såväl som priser/rabatter som är satta på kundprisgrupper och produktprisgrupper. Det innebär att en inloggad kund får se sina egna priser i webbshopen.

Lagersaldo

Export av uppdaterat lagersaldo kan också göras och detta jobb schemaläggs med fördel tätare än övriga registerexporter.

Varukorg

När en kund avslutar sin order i shopen hämtas aktuell kundkorg ner till Visma Business och läses in per automatik. Order som kommer in via webben kodas med fördel upp för att kunna kontrolleras innan den går vidare i det normala flödet.

Kontakta oss här eller fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

 

Fler nyheter