Ett modernt affärssystem
i molnet

Business NXT – Det moderna affärssystemet i molnet

Business NXT är en integrerad affärssystemplattform som erbjuder ett brett utbud av funktioner och verktyg för att hantera olika aspekter av företagets verksamhet, inklusive ekonomi, bokföring, fakturering, lagerstyrning, löner, och mycket mer. Här är några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med affärssystemet:

 

Smidig övergång från Visma Business:
Automatisk konvertering av data från Visma Business till Business NXT.

 

Molnbaserad plattform:
Affärssystemet är en molnbaserad lösning, vilket innebär att företaget inte behöver investera i egen hårdvara eller underhåll av servermiljöer. Dessutom ger det användarna möjlighet att komma åt sina data och arbetsverktyg från var som helst med internetanslutning.. Uppgraderingar sker löpande i plattformen.

 

Ekonomi och bokföring:
Plattformen inkluderar funktioner för att hantera företagets ekonomi, bokföring och finansiell rapportering. Det är utformat för att underlätta hanteringen av transaktioner, fakturering, leverantörsbetalningar och mycket mer.

 

Order/Fakturering:
Affärssystemet erbjuder verktyg för att skapa och skicka fakturor till kunder. Det stöder även e-fakturering, vilket kan effektivisera faktureringsprocessen.

 

Lagerstyrning:
För företag som hanterar lager, inkluderar plattformen funktioner för lagerstyrning och hantering av varulager.

 

Rapportering och analys:
Plattformen ger användarna möjlighet att skapa olika typer av rapporter och analyser för att följa och utvärdera företagets prestanda.

 

Integrationer:
Business NXT är vanligtvis integrerbart med andra försystem, vilket gör det möjligt att anpassa och utöka sina affärsprocesser efter behov.

 

Användarvänligt gränssnitt:
Användarvänlighet och användarupplevelse har varit viktiga faktorer vid utvecklingen av Business NXT. Därutöver gör detta det mer tillgängligt för användare med olika erfarenhetsnivåer. Här kan man även skapa egna fönster och vyer.

 

 

 

 

 

Ta en titt på systemet!