Hissautomat

Förenkla er lagerhantering med en hissautomat från Weland Solutions

Koppla ihop Visma Business eller Visma Administration med Weland Solutions hissautomater och förenkla er lagerhantering.

Affärssystemet sköter orderhanteringen precis som vanligt samtidigt som hissautomaten effektiviserar plockhanteringen. Detta i sin tur leder till att ni kommer kunna lägga er tid på smartare uppgifter. Med hjälp av en integration har ni alltså möjlighet att få till ett mycket effektivare lagerflöde.

 

Effektivisera plockhanteringen

Compact Store från Weland Solutions styr hissautomater på ett smart och enkelt sätt. Genom att använda er av integrationen till ekonomisystemet kommer ni få ett automatiserat flöde av plockorder, inleveranser och inventering. Systemet är moduluppbyggt vilket gör att man med enkla medel också kan koppla på ny funktionalitet allt eftersom behov förändras och uppstår.

I systemet finns det alltså stöd för samtliga arbetsmoment som ingår i en normal lagerhanteringsprocess som exempelvis inleverans, sammanställning, prioritering och start av plockorders, omflyttning, påfyllnad av produkter men också inventering.

 

Flöden som är möjliga att integrera

  • Kundorder-plockuppdrag
  • Inköpsorder-inleveranser
  • Inventering
  • Produktregistret

 

Behöver ni hjälp att koppla ihop Visma Business eller Visma Administration med en hissautomat?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.